Stichting Wireless AlphenDatum: 20 maart 2005.

Help WirelessAlphen aan onderdak!

Na een productief jaar (we hebben de node-KOSTER gebouwd die gesponsord is door KOSTER verzekeringen b.v. en de Node-SHFortis (Stadhuis) geüpgrade met de FreeBSD software die ook in Leiden wordt gebruikt), is er voor WirelessAlphen, een periode van rust aangebroken. Sinds het vertrek van IP Computer Training Centrum uit Alphen aan den Rijn naar Boskoop zit Stichting WirelessAlphen zonder dak boven het hoofd. Regelmatig werd van de diensten van IP Computer Training Centrum gebruik gemaakt tijdens de vrijwilligersavonden of vergaderingen. Helaas is deze luxe nu voorbij.

Wij zoeken geschikte ruimte....
waar we 10 tot 30 mensen kunnen ontvangen onder het genot van een lekker kopje koffie. Een ruimte waar we eens per maand kunnen samenkomen om de laatste ontwikkelingen en nieuwtjes door te spreken. Een ruimte die 's avonds beschikbaar is van 19:30uur tot 22:30uur.

Heeft u een ruimte (b.v. kantine, vergaderruimte, klaslokaal, buurthuis o.i.d) dat aan bovenstaande wensen voldoet en u wilt deze ruimte ter beschikking stellen aan de stichting, dan kunt u contact opnemen met info@wirelessalphen.nl.
Als tegenprestatie nemen wij u op in ons sponsorprogramma.